Re: Downsampling?
@ dvuckovic
Siguran sam da svi imamo projekata kojih se stidimo. Isto tako mislim da jednostavno pljuvanje po bilo kome i bilo cijem radu nije produktivno, ne donosi nikome nikakvu korist. Osim ako se ne radi o prostom praznjenju viska energije koju generise neciji psihicki problem. U tom slucaju mnogo je zdavije i korisnije baviti se sportom
Gde ti ode covece ??!! Ja sam rekao .... ( a vidim da se odnosi na post koji sam napisao .... ) da JA licno ne cujem razliku .... i da bi mi bilo super da mi neko pokaze da ja NAPOKON cujem tu razliku , jer se osecam prilicno frustriranim zbog toga ...... Kad das pare na lex 960 ili sl .... znas zasto si ih dao ... JER SE CUJE !!
Ja imam naravno dilemu sledece prirode ..... postoji mogucnost da napravim studio od oko 50.000 e vrednosti u opremi ...... no big deal .... ali hajde neka bude ..... i kad cujem ono sto neki rade na kompu ..... u odnosu na ljude koji rade u vecim studijima ( ne mislim na vas .... kao ni u proslom postu ..... tako da nema razloga da se nerviras .... mislim na ljude iz inostranstva ..... ) prosto pomislim da li je pametno ulagati tolike novce za rezultat koji se minorno razlikuje .......
Ovo napominjem kao LICNU dilemu ..... na konto onoga sto JA cujem ( ili ne cujem ..... ) zato na ovom forumu pokusavam da nadjem neke odgovore na pitanja koja me muce .......
A licno mislim da nije svaki odgovor na bilo koje pitanje ...... uzmi analogno od 5 - 6 hiljada necega .......
Nemam nameru da nekome dizem pritisak ...... tako da ne zelim da ni u ovoj ni u onoj prosloj poruci budem pogresno shvacen ..... domacu produkciju jedva i da pratim tako da je moguce da su se pojavili radovi koji su super ....
Negativ sam slusao .... i nije dobar ..... mozda postoje jako opravdani razlozi za to ..... ali ne mogu reci da je dobar kad nije ..... niti ocekujem da neko za neki moj los rad ( kojih naravno ima ....... jer smo svi prinudjeni na kompromise ) kaze da je dobar ako nije ...... to je stvar sujete ...... ja je licno nemam ...
Kad jednog dana budem napokon zadovoljan onim sto sam napravio ....svima cu poslati to da slusaju ....... do tada ..... samo rad .......
Pozdrav
|