View Single Post
Old 09-08-2005, 10:44 AM   #55
shigumicu
Senior Member

shigumicu's Avatar

Default Re: Ko je ko na Rumskom

Moje ime je Aleksandar (Sasa). Imam 35 godina i verovatno sam jedan od starijih ovde (ali po znanju iz ove oblasti medju mladjima).

Muzika mi je velika ljubav i sa njom sam oduvek. Od muzickih skola imam nizu muzicku, a inace sam zavrsio pedagoski fakultet u Somboru i radim kao ucitelj.

U nizoj muzickoj sam svirao harmoniku i od onda je nisam uzeo u ruke (1984), a od tada sam poceo da sviram gitaru i do dana danasnjeg je sviram. Doduse nemam vishe nikakav band od 2000.god, ali sviram jos uvek ponekad na nekim festama, tek da odrzim kondiciju.

Upravo ta velika praznina od nekih 4 godina ne bavljenja aktivno muzikom naterala me je da se ponovo aktiviram na neki drugi nacin i da muzika ponovo udje u moj zivot na mala vrata. Spoj poznavanja muzike i poznavanja kompjutera uzrokovali su logican nastavak mog bavljenja muzikom, a to je snimanje muzike odnosno produkcija.

Ovim se bavim tek godinu dana. Vishe od 15 god. sam sa jos jednim kompanjonom iznajmljivao i montirao opremu za razne potrebe: svirke, priredbe, feste, govore politicara ..., ali mi to bash i nije neka osnova za ovaj posao jer to nema bash puno dodirnih tacaka sa ovim poslom, pogotovo sto se ovde uglavnom (kod mene) radi o digitaliji.

Trudim se da sto vishe naucim i nauceno primenim. Za ovo kratko vreme radio sam sa par lokalnih bendova, ali sam i uradio par pesama od mog bivseg benda u saradnji sa pevacem. Dakle moj "opus" nije velik, ali nadam se da ce se uvecati.

Znam da su sanse da se ovim profesionalno bavim jako male, ali tu sam nasao sebe pa makar to preraslo u strasan hobi.

Najvece zadovoljstvo mi je to sto mogu svoje pesme snimati, a da to pristojno zvuci.

Sve sto znam o snimanju i produkciji ovde sam i naucio zahvaljujuci vama, dobri ljudi, koji nesebicno delite znanje sa svima nama. HVALA !
shigumicu is offline   Reply With Quote