Thread: Nacin stvaranja
View Single Post
Old 18-07-2005, 12:52 AM   #15
Gianfranco
Senior Member

Gianfranco's Avatar

Default Re: Nacin stvaranja

Veceras prosetao sa prijateljem koji se isto bavi muzikom.
Ispricam mu za ovu zanimljivost sa foruma da vecina ljudi ovde pravi muziku polazeci od teksta (mozda to vama nije toliko zapanjujuce,ali verujte da nama jeste!)
i njegov komentar automatski je bio: "Pa zato nam je muzika takva kakva nam je!"

Ne bih ovo pomenuo da danas i meni ta misao nije prosla kroz glavu.

Tajna:
Quote:
E Vuce, Vuce... Procitaj malo pazljivije... 5 od 7 ispitanika koji su se odlucili za tekst su MUSKARCI!!! Verovao ti to ili ne...
Inace da primetim da mi delujes kao prijatna osoba na prvi pogled,isto kao sto mi izgleda da se necemo slagati bas cesto u pogledima ...ali dobro,zato je i zanimljivo...

Daj bre Tajna mases sa tih 5 od 7 kao da je to merodavno.Da je 50 od 70 pa i da ima neku vecu vrednost... ovako je ovo bas mali broj i nema nikakvu naucnu vrednost to tvoje malo istrazivanje koje si ocigledno sprovela na svojim prijateljima.

Quote:
alfom- "Sve su melodije davno napisane - tekst je ono ?to prianja za du?u slu?aoca".-
E ovo je stvarno.... TACNO!
E ovo je stvarno NETACNO! Gledano iz ove zemlje je mozda tacno ,kada svaka nasa pesma sa boljom melodijom je ukradena.I vi Hrvati nista ne kaskate za nama.
Sta onda vi radite u muzici kada je vec sve izmisljeno!? Takav stav je gubitnicki i najlakse ga je zauzeti... Mnogo je teze mesecima tragati za biserom.
Evo i ovi strani dj-evi samo obradjuju stare hitove,...malo toga novog ima.
Ali ima...
Gianfranco is offline