AMD643000+-= (64bit softver i drajveri u narednoj deceniji)
ASUS K8N-E De(kint)luxe
512MB S(ram)msung
60gb HD Maxtor 7200 PATA
Hansol710a (najgori monitor univerzuma jos vise unakazen okolnim magnetima)
Pioneer 107d DVD+-RW8x
Radeon 9550 (cudo i ona nema neki plus, mada priznajem da nikad nisam imao bolju kartu za manje para)
Chenbro Gamebomb (kuciste i silent napajanje 350W)
RME HDSP9632 (za sada najpametnija kupovina u mom kratkom zivotu)
AlesisMKII active (da sam cuo da su OVOLIKO jaki i da imaju ovako mocan bas ... ne bi ih uzeo za sobu od 2 kvadrata)
Kontroler Behringer BCR2000
Mixer Behringer Eurorack UB802 (otkud meni ovo u sobi?)
Mic Behringer B1 (da ste samo videli kako ne znam da ga pravilno okrenem, valjda zato i sluze skole)
MIDIMAN (Pro tools M-audio?) USB keystation49 (iako vise ne radi kao usb)
Mackie Tracktion 1.6 (besplatna verzija), Buzz, (i ostali sekvenceri i trekeri koje ne priznajem da imam, pa ih nemam) i drugi bez platni VST instrumenti i efekti
"iljade kablova, koji nicem ne sluze nego da se saplicem o njih, mada ima i korisnih...
Sestru koja me smara da gleda filmove i odvrne zvucnike do daske (cudo jos nisu izgoreli)
Planiram da uzmem i neki kontroler jacine (ili samo atenuator ili kompletno monitoring resenje kao Big knob ili Central Station), LCD monitor (obavezno ili cu uskoro kucati "na slepo") i mozda DSP karticu (UAD, ne volim TC kristalni zvuk praznine) i Kjubejz SL 8 (kada bude imao drag'n'drop efekata, kada mu mixer ne bude licio na hardverski, pa mi je potrebno ne dva nego sedam ekrana da radim mix (u rezoluciji 2048x1900), kada rendering posebnih kanala ne bude zahtevao makroe i igru sa kanalima, kada bude imao bolji interni ruting (zasto ne mogu kanal u isto vreme da posaljem na dve grupe, pa radim na kompjuteru, ne na hardveru sa JEDNIM IZLAZOM I ULAZOM, i kada se efekat bude mogao primenjivati na samo jednom delu audio sempla ili aranzmana (pa zar je to toliko tesko!!!, zar moram da dam 1000e za samplitude8, i hiljade opcija koje mi nikada nece trebati) i kada se uz njega bude dobijao makar jedan ljudski delay (moj omiljen efekat)
Sve u svemu... to je to.
P.S.
Kompjuter koristim za svoju (zlo)upotrebu i snimanje demoa od onog ko mi trazi (naplata u pivu ili kikirikiju), kad sam bio mali radio sam techno, sada najvise radim dub-ove onih koji kod mene rade demoe i eksperimentisem sa instrumentima i efektima, nemam nikakvog muzickog obrazovanja, a bogami ni sluha, ali volim da se igram...