View Single Post
Old 15-07-2005, 10:42 PM   #10
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Review NI Guitar Rig-a

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Line 6 Guitar Port
Pa ja cu tebi da kupim veeeeliko parce lenje pite za ovo!

Cek', samo mi pojasni malo, inace nista od lenje pite...

Ma da se mnogima vise svidjaju Guitar Rig i AmpliTube, meni se vise svidjaju distorzije sa POD-a XT Live... Najda ga je kupio, ali ga ne seca na svirke vec stoji kod mene, a, po mojim merilima, u kombinaciji sa onim matorim Charvel-om , koga sam vec pominjao, radi odlicno... Naravno, ne kao kad kasvetno ozvucis u dobrom prostoru neku mrgu od pojachala, ali i rezultat koji daje ova gitara u kombinaciji sa Pod XT Live je po meni O.K....

Takodje mi se svidja i U'D-ov Nigel... a ruku na srce, nisu losi ni AmpliTube, ni GuitarRig...

E sad... GUITAR PORT... Dok ovo kucam, upravo se downloaduje...
Video sam njegovu slichicu na kutiji procesora i neznam gotovo nista o njemu... Malko sam povezao stvari na osnovu ovoga sto si ti napisao...

Sad mi nije bas najjasnije sta je GUITAR PORT... Mozes li detaljnije da mi opises? Jasno mi je da mora da ima POD-a na USB kablu da bi radio... Kako on radi? Koristi POD-a kao externi procesor. ili efekte obradjuje softvare?

Koliko sam te skontao, uz GUITAR PORT pod moze da radi kao zvucna kartica???? Ako je to tako, to ce biti divna novost za cika Najdu koji kod kuce ima SB Live, a POD kod mene stoji u kutiji dok ne dodje na red snimanje gitara...

'Ajd', molim te daj jedan detaljniji opis...

P.S. Jesi li imao mozda prilike da chujes POD XT Live, ili POD Pro za bass? Ako je u ravni po kvalitetu sa ovim za gitaru, mozda bih ga kupio za sebe...