View Single Post
Old 14-07-2005, 09:35 PM   #11
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: mozda ovi znaju "malo bolje"...

Quote:
Originally Posted by Moritz
Sta se ovde desava??!!!!!

@PURE,Dushan S

kojim povodom ste ispalili takve komentare? kojim povodom ste se prozvali? To sto ne koristim smajlije i ostale gluposti ne treba da znaci da sam napisao iz neke zlobe, "bezveznjaci" ako niste shvatili je bilo saljivo, a Rumski srecno je znacilo srecno!!! da dostignemo taj nivo komunikacije i kulture kad vec znanja nema. I kako sebi dajete za pravo da procenjujete ko, kada, zasto i gde ide na forume i da li ih koristi ili ne? Ako ste zaboravili ovde se radi o deljenju informacija, zar neko treba da se stidi sto ne poznaje svih par miliona foruma i da li ga to cini pametnijim i iskusnijim ako zna? obojica ste ocigledan primer da to nije tako. I na kraju ako vam nije jasna intonacija posta onda pitajte a ne da napadate i optuzujete.

@ pure

znao si da budes jako kulturan kada sam trebao da ti posaljem Hartmann DVD, sta se sad desava?

A sto se tice onog "normalni ljudi ' moracu ponovo da razmilslim o svemu, ovo prestaje da bude mesto gde se razmenjuju iskustva i informacije, vec samo sujeta i arogancija.

Unapred se izvinjavam svima koji ce se ili su se prozvali, naivno sam se navukao na glupe primedbe, definitivno prekidam da postujem na ovom forumu.
Srecno svima
O bo?e ponovo Pa ako u ovome ?to si napisao PODRAZUMEVA? da smo mi tebe pogre?no razumeli i da nisi mislio ni?ta lo?e, pa onda podrazumevaj i da mi nismo mislili ni?ta lo?e. Ovo ti je kao da te neko iznervira ?to koristi ru?ne reči pa mu odgovori? sa "?ta psuje? pizda ti materina prostačka?!". Zna? na ?ta mislim? ?to tako o?tro? Na netu nema mimike, intonacije, samo suve reči, pa se negde čovek mora navići na nesporazume i često stavljati smajlije da ga ne bi razumeli na pogre?an način
Elem, zaista ti post zvuči arogantno kad se ovako pročita, ali pretpostavio sam u startu da ti to nije namera, a i nemam osećaj da sam ti ja lično i?ta stra?no rekao. Uostalom, pogledaj kako se tek vređaju i napu?avaju na Prosound forumu, ovo ovde su ne?ne igre za dečicu

Smotaj i ti jedan fatty and take it easy boy.
Dushan_S is offline   Reply With Quote