Re: mozda ovi znaju "malo bolje"...
Sta se ovde desava??!!!!!
@PURE,Dushan S
kojim povodom ste ispalili takve komentare? kojim povodom ste se prozvali? To sto ne koristim smajlije i ostale gluposti ne treba da znaci da sam napisao iz neke zlobe, "bezveznjaci" ako niste shvatili je bilo saljivo, a Rumski srecno je znacilo srecno!!! da dostignemo taj nivo komunikacije i kulture kad vec znanja nema. I kako sebi dajete za pravo da procenjujete ko, kada, zasto i gde ide na forume i da li ih koristi ili ne? Ako ste zaboravili ovde se radi o deljenju informacija, zar neko treba da se stidi sto ne poznaje svih par miliona foruma i da li ga to cini pametnijim i iskusnijim ako zna? obojica ste ocigledan primer da to nije tako. I na kraju ako vam nije jasna intonacija posta onda pitajte a ne da napadate i optuzujete.
@ pure
znao si da budes jako kulturan kada sam trebao da ti posaljem Hartmann DVD, sta se sad desava?
A sto se tice onog "normalni ljudi ' moracu ponovo da razmilslim o svemu, ovo prestaje da bude mesto gde se razmenjuju iskustva i informacije, vec samo sujeta i arogancija.
Unapred se izvinjavam svima koji ce se ili su se prozvali, naivno sam se navukao na glupe primedbe, definitivno prekidam da postujem na ovom forumu.
Srecno svima
Last edited by Moritz; 14-07-2005 at 05:14 PM.
|