View Single Post
Old 12-07-2005, 09:40 PM   #6
SickBoy
Junior Member

SickBoy's Avatar

Default Re: Ko je ko na Rumskom

Zovem se Darko, imam 27 godina i ?ivim u Splitu.

Muzika me je oduvijek jako zanimala, a zadnjih 15 godina sviram gitaru. Potpuno sam samouk, a "zahvaljujući" mojoj lijenosti nisam posebno napredovao tehnički, vi?e sam bio zainteresiran za stvaranje muzike. Od 1996. sviram u punk-metal bendu Đubrivo, koje ima donekle kultni status u Hrvatskoj, a pogotovo u Splitu i okolici, najvi?e zahvaljujući ispaljenim tekstovima i nastupima. Tu sam stekao svoja prva iskustva na pozornici i kao autor. Od pro?le godine sviram i u lokalnom heavy metal bendu Stimulans.

Produkcija i snimanje su me kao takvi oduvijek interesirali, ali se njima nisam imao prilike ozbiljnije pozabaviti dok nisam nabavio kompjuter krajem 2001. Otada sam snimio desetak demo snimki lokalnih izvođača (primjer imate na http://www.hardrockultimatum.com/download.htm) u svojoj sobi , od kojih je jedna čak i izdana (Distorzija Uma). Stilski je to najče?će bio metal, sa izuzetkom u vidu popa kod par pjesama.

?arka mi je ?elja detaljnije se pozabaviti produkcijom i snimanjem, ali u nedostatku opreme (i novaca da je se nabavi), a pogotovo vremena (po?to radim i sviram u 2 benda), u zadnje vrijeme se na?alost manje dru?im sa Cubaseom. U?ivam u preno?enju zvučne slike iz mojih misli u miks pjesme i uvijek sam jako anga?iran kad snimam ne?to/nekoga, pa makar i na svoju ?tetu.

Trenutno zavr?avam drugi demo Stimulansa, koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana (napokon!), pa onda krećemo u zasipanje cijelog svijeta svojim cdom.

Pozdrav svima!
SickBoy is offline   Reply With Quote