10-07-2005, 06:36 PM
|
|
Member
|
Re: Izrada BUBNJA!!! Od temelja do krova!
Quote:
Originally Posted by File
evo mene isto...nakon 100 godina....imam naravno i novog iskustva(ovaj put u praksi)...ovo sa kickom ti je zanimljivo(2 majka)...ali uspio sam dobiti dobar kick i sa jednim (i to polutrash) mikrofonom, ali 2 mjese?nim prckanjem po filterima, gateovima i kompresijama...sasvim solidan sound....jedino je bubnjar bio dosta lo?, tako da ni jedan kompresor ne mo?e izjedna?iti udarce(mo?e glasno?u, ali ne i sami zvuk)...pa sam razmi?ljao da nau?im raditi sa trigerima (bar na kicku...jer on ne bi trebao imati neku dinamiku, kao sto to ima snare)...Sad mene zanima: dal postoji neki softverski triger (kao plug in za cubase...ono stavim sempl i on se "triga" sa onim sto bubnjar udari)...ako postoji...gdje?.......Btw...mikrofon za takav triger bi mogao biti i neki najjeftiniji jelda?......Imao sam i problema sa tim sto mi je na kicku probijao (javljao se i) snare i hi-hat..pa ?ak i sa jakim gateom(ne prejakim, da ne odre?e sound kicka do kraja)...tako da je to ispalo ko u nekim valovima...
....ma mislim da previ?e o?ekujem od lo?e opreme...
jedino ?to sam koristio 57 ice za snare i tomove...ovo ostalo (zajedno sa overheadima) su bili lo?iji ?urci (jeftini)....
Kad ima? bolju opremu, lak?e je radit...ali i sa lo?om se mo?e? nekako izvu? ako zna?...al ti treba puno vremena....
|
www.drumagog.com
|
|
|