Quote:
Originally Posted by Splico
...sad cu malo najutiti Sandra...  ...imam cw Pulsar karticu i jako sam nezadovoljn sa AD konverzijom..sound je plitak,bez dubine i visine...cak mi je sound starijeg EMU Pariz sistema na 44.1/24 bolji od 24/96 Pulsarovog....isto je i sa DA konverzijom...lose,bez?ivotno,..  ...tako da je koristim iskljucivo kao spdif interface za snimanje u Vawelab....kao takva je super jer mogu koristiti prednost rutiranja...Moj 2 x Pariz Pro sistem sa 3 eds-a i 2 meca radi neusporedivo ljepse! Ajde priznaj......zar se nisi odusevio sa saundom starog Alesis Adata u odnosu na"nove" pulsarove pretvarace? 
|
Poslusaj zato savet, sto ce ti chicha dati...

Salim se... Neznam zasto ne vezes externi interface Parisa optickim kablovima za Pulsara i spojis lepo i korisno?
Tako bi izbegao Parisov prepotopski software, dobio CW mixere, efekte i routing i upotrebio fenomenalne Parisove AD\DA.
Poredjenje sa Parisom je prilicno surovo, tesko da neka zvucna kartica snima kao Paris. Slusao sam radove sa Parisa... on stvarno snima kao shashav...
Od tih starijih sprava treba pomenuti kao dobar snimac i Akai DR-16. Barem ono sto sam ja cuo sa njega, zvuci super...