View Single Post
Old 07-07-2005, 05:14 AM   #6
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Review NI Guitar Rig-a

ja sam od nekoliko respektibilnih gitarista cuo recenice - "ma jebo te i Radar i Amek i 57ice i sve u qrac, ja kod bleqa na kompu u onom rigu napravim sta ocu..." (a u kompu je audiophile 2496)....
Ja ga jos nisam koristio kao zamenu za pojacalo (nisam imao prilike), ali mi odlicno sluzi da nedovoljno dobro uradjene gitare sredim, kombinacijama raznim... u tu namenu najcesce gasim kabinete, nerviraju me...
evo primera - dobri rifovi, snimljeni sa digitech pedalom ubodenom u Peavey 5150 sa lampama u ocajnom stanju... ima se muda, lepi midlovi, ali visoki zvuce ko da si ga ubo direktno iz zooma 505 u line in kartice... pustis gratifier.. milina...
takodje, snimljene clean gitare potpuno suvo (mixer ->RME) zbog prevelikog shuma cele konfiguracije, a s nadom u guitarRig.. samo upalih Twang-a, i milina.. reverbi odlicni, cak i kompresori rade ok...
ma nasao sam cak i neke bass kombinacije koje resise par basseva snimljenih preko DIboxa....
nego, ja sam onaj koji nema preamp na karti, pa me zanima dal mi DIbox radi poso... ili neki manji mixer? dj mixer?
Arthur is offline   Reply With Quote