View Single Post
Old 02-07-2005, 02:33 PM   #40
Max
Pro Member

Default Re: :: Izasao URS MIX EQ (AU/VST) ::

Meni su se miksevi posle kupovine UAD a naglo popravili .... postali su analogniji

Ja sam ne mogu da se takmicim sa sobom ako nemam UAD ...... ( a kamoli neko drugi )

URS je oooodlican ..... ali Puktec sa UAD a se i dalje probija ..... bolji je ..... ali sad imam izbor jos tri EQ .... pa jos i moj verni Sony OXford ..... cini mi se da sa EQ mogu leeeepo da se zezam ......

Hydratone sve redje ukljucujem , jednostavno je prespor i zauzima previse CPU a nije nesto nevidjeno bolji od npr URS ili midla na Precision EQ is sl .....

A sta cemo sa kompresorima ..... sonalksis ...... hhmmm ..... mozda a li ne na celom miksu ..... zelim veci izbor .... 1176 , la2a , moj omiljeni Fairchild .... pa cccaaaakk i TC 24 / 7 .... ako bas mora ...... a nisam ni poceo da trosim CPU !!!!!

Reverbi .....hhmmmmm .... impulsi .... ako nije preveliki miks .... Megaverb sa TC ..... omiljen za vokale ..... Classic verb sa TC .... treba jos da ga naucim .... Plate 140 ....moj omiljeni ....... native jednostavno nisu dobri ...... Ivan mi je rekao da Oggy pravi super mikseve sa Nuendovim reverbom ...... OGGY SALJI , voleo bih da cujem da to dobro zvuci .... ili ja nisam Vuk Mandusic !!??

Cekate dok se naprave dobri native .... ok ali ja nemam vremena ... do tada cu da uradim 10 ploca 40 reklama i 3 filma ...... zelim dobro sada ..... SADA ....

A sada je to DSP ...... a native mi i onako ne kostaju ...... za sada ..... UAD mogu prodati kad zelim za skoro iste pare za koji sam ga kupio ...... a ako neko zeli da se resi nekog project packa .... TU SAM !!!!!!!

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote