View Single Post
Old 02-07-2005, 02:52 AM   #10
arsenique
Junior Member

arsenique's Avatar

Default Re: Prosto (možda čak i glupo) pitanje...

Drugari, hvala na odgovorima i idejama. Problem ću rešiti kliznim vratima na sredini. Inače najviše će se snimati gitara ali pošto volim da imam što prirodniji zvuk želim da izbegne snimanje direkt "u sto" tako da neku "komoru" za snimanje moram imati ali dobro je da ste mi skrenuli pažnju (verovatno da sam uradio drugačije i sam bih došao do toga) da ću snimiti svaki šum koji se nađe i zatekne u prostoriji.

Inače evo i jedne anegdote vezane za izolovanje mog prostora... Kada sam odabrao gde ću ga praviti rešio sam da pogledam nivoe buke koju kupim od spolja i da spram toga gledam kako i gde ću da izolujem. I sve sam uspeo da rešim ali jedno ne. Naime komšija mi ima toliko glasne GUSKE da jednostavno ne znam kako da izađem s tim na kraj sem da ih potamanim. To je jedan toliko prodoran visokofrekventni zvuk da je to jednostavno fenomen koji mi je isprva bio smešan ali sad mi je već zabrinjavajuć. Eh... lepote življenja u ravnici.... pitao sam komšiju kada će ih klati čisto da znam za kada da planiram neko snimanje samo se plašim da me nije shvatio dovoljno ozbiljno...