View Single Post
Old 01-07-2005, 08:00 PM   #24
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: :: Izasao URS MIX EQ (AU/VST) ::

Quote:
Originally Posted by Oggy
Ja verujem da je veliki dusevni bol kada gledas kako 800 evra odlece iz tvojih ruku, a pojavljuje se serija koja je "dz"
Sala, Deki, ali nemoj da smetnes sa uma da smo svi mi radili i pre UAD-a i da itekako mozes da dobijes dobar sound sa soft (takodje) pluginovima. Verovatno cu i ja nekad uzeti UAD jer verujem da je koristan u smislu rasterecenja mixa i zbog par plugova, ali reci da "sve,sve, ali bez uad-a nema kompresora" je potpuno nepromisljeno. Ima itekako dobrih kompresora i dobrih EQ-a i samo je pitanje kako ih koristis.
Oggy, tacno je, naravno, da se radi i bez U'D-a... Jasta... izgleda da si me pogresno shvatio... Pa i ja sam do skoro radio bez tog U'D-a, ma da sam se ja dosta oslanjao (a oslanjam se i dalje) na Pulsara. Kada bih radio bez i jedne DSP karte, trebao bi mi CPU od 6 GHz...

Sad, da ima nativnih kompresorima jednakih U'D-ovima... nema... u to sam siguran... Ima dobrih, ali U'D je tu stvarno mnooogooo zajeban...

Rasterecenje MIX-a sa njim ne mozes da postignes bas kako treba. Procesor mu je jad i beda... Imam osecaj da je cak Pulsar ljudina i div u odnosu na U'D-a...

Rasterecenje mozes da postignes tek ako kupis nekoliko kartica...