View Single Post
Old 01-07-2005, 03:03 AM   #40
Dubravko
Junior Member

Dubravko's Avatar

Default Re: Ko je ko na Rumskom

Evo sad ja da kazem par reci o meni...Muzicar sam od kad znam za sebe to mi je jedino sto znam i to volim i radim. Nisam nesto puno radio produkciju i aranzmane ali evo nekoliko mojih dela; za prvi zrenjaniski muzicki festival odradio aranzman sa jos jednim muzicarem iz Zrenjanina ciju pesmu je otpevao Filip Zmaher i pesma je osvojila trece mesto posto je to sve bilo prvi put u mome gradu , onda oko 4 godine sam na acidplanet sajtu ( tamo imam dosta mojih radova i remixa) tu sam odradio dve pesme za neku pevacicu iz LA koja peva dance muziku, uglavnom volim da pravim i da slusam sve sto je u vezi elektronske muzike, elektroniku obozavam a jos vise volim da saradjujem sa ljudima koji su zainteresovani i za elektroniku i za analogno i uzivo snimanje i pravljenlje kombinovanih mixova gde ima i elektronike i zive svirke. Uglavnom volim instrumentalnu muziku sa obavezno ubacenom elektronikom . U detinjstvu sam svirao u harmoniku i isao 5 godina kod jednog profesora harmonike i dan danas znam dobro da sviram harmoniku, moj glavni instrument je klavijatura, a uglavnom sviram narodnjake sa raznim muzicarima a trenutno sam u zadnjih godinu dana sa jednim bendom gde samo tezgarimo (svadbe, zurke, rodjendani, krstenja,...), volim zivu svirku mada i narodnjake ne volim toliko posto mi je dojadilo da ih sviram stalno ali to mi je najlaksi nacin da dodjem do para. A muzicke skole nemam posto sam poceo sa notama profesor mi je predlozio po sluhu posto ce brze sa mnom da zavrsi , inace citam note.

toliko od mene....

pozdrav
Dubravko is offline   Reply With Quote