Tutorial na SRPSKOM !
Caos,
Imam jednu ideju koja me muci neko duze vreme.Evo o cemu se radi:
Ovde ima gomila linkova sa tutorialima itd itd...sve je to super,ali evo sta sam ja naumio.Zasto ne bi svako preveo po JEDAN tutorial,makar i najmanji na SRPSKI jezik,pa onda lepo to okaciti negde,ili cak organizovati sajt samo sa tim stvarima ... mislim da bi to bio jedan korak unapred,jer mi je muka da smo vecito u mraku sa ovim stvarima ... rumski.com je primer kako se dosta audio entuzijasta i profesionalaca naslo ovde da bi diskutovali o svemu i svacemu,ali zamislite ljude koji nemaju net,koji tek pocinju,a recimo NE ZNAJU engleski (a i zasto bi morali da ga znaju kad smo vec kod toga?).Mislim da bi to bila lepa akcija,naravno ispostovati autore originalnih tutoriala moramo,pa lepo na kraju svakog neka pise ko ga je napisao,njegov e-mail (ako postoji)...
Mislim da svako moze prevesti JEDAN (naravno ko hoce i ima vremena moze i vise),i dobili bi jednu veliku bazu znanja na nasem jeziku ... a ko zna,mozda jednog dana sastaviti od toga i neke skripte (opet sve besplatno naravno).
Ja sam recimo preveo TRITON FIELD MANUAL pre par godina,ali do sada nisam imao priliku gde da ga postavim (tice se pravljenja farbi na KORG TRITON seriji),ali to cu svakako uskoro uciniti ...
Ajde da vas cujem,sta kazete ?
Caos,
Mirko