View Single Post
Old 28-06-2005, 07:33 AM   #20
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF
Ne znam, Sandro, jako cesto se zapitam - GDE JE TU MUZIKA?
Cini mi se da se o svemu mnogo vise moram da ucim nego o onome sto je osnova svega, i zbog cega sve ovo radimo. I na kraju, muzikom se bavim preko 20 godina, 13 zivim od nje, a tek od '97 prckam po kojekavim Cubaseovima i nekad kad mi pripadne muka od probanja plug-insa, zajebancije sa zvucnim karticama, optimizacija..... dodje mi da odem na Zlatibor na par meseci i tamo ponesem samo Fender Rhodes (koji nemam ) i drveni metronom i nasviram se ko covek!
I zbog toga nisam imao snage da se bakcem sa Cw, a nisam imao ni Rumski

Dobra je svaka zvucna koja te ne tera na
prijateju, ovo je posal ko svaki drugi i moras znat zanat. ja, kad san dobi pc prije 5-6 godina, nisan ga zna iskjucit. pritiskan ja, pritiskan oni isti butun di san ga ukjuci, ali ne jebe. na kraju san zva susida koji mi je pokaza da moran poc na 'turn off computer'.

ja san i danas daleko od konpjuterasa, ali san mora naucit sam odrzavat sistem.

za cw je nekad bilo vazno samo ne uzet via chipset, jer sa njin nikake optimizacije nisu pomagale, a ako si se prethodno informira i uze ono sto treba, onda skoro da nisi ni treba optimalizirat.

danas cw radi bez greske na svakon konfiguraciji. 8)

a za to stalno trcanje za softwareom imas pravo. nekad san mooora probat bas sve sto je izaslo, ali danas vise ne. ne da mi se. sto manje pluginova iman instalirano to mi je lakse radit, a i bolji rezultati ostaju, jer se ne bakcem s glupostima.