Tehniku na stranu, da je bend bio dobar, mogao si ih mixati i na tranzistoru i bilo bi bolje nego sto je ovo ispalo.
Ja u takvim situacijama dajem dve opcije:
1. Ne svirate vi
2. Idete kuci, smislite, navezbate i dodjete ponovo
I kraj. Nema tu mnogo sta da se prica. Ako si bend, ne zanima nikog tvoje "nesrecno detinjstvo", vec se ocekuje od tebe da sviras, a ako nisi, mozes uvek da se bavis okopavanjem baste, daktilografijom i sl...
Ej, Vintage zvuk!!!
Sad vidim da su ljudi zahtevali d12. Ej, zahtevali?!?!? Bolje da su vezbali da sviraju, nego li se prave pametni. Ma to ti je kod nas.
Imao ja skoro situaciju: Snimam ja jednu pesmu i stvarno, dobro sve zvuci, zivi instrumenti, mnogo posla. Ljudi zadovoljni, ja zadovoljan, dolazi devojka da peva pratece (ali ne ona koju ja zovem). Od samog pocetka, pocinje da se pravi pametna, tipa: "A, semplovi..." - "Ne, svirao sam,", "A zasto ova gitara, a sto ovo..."
Ignorisem je ja dobar deo dana iz postovanja prema ljudima koji su je zvali i na kraju ja nju pitam: "'Oces ti da pevas ili mislis da me celo pre podne zajebas svojim pametovanjem?!"
Kad je zapevala, razmisljao sam o tome da bi bilo bolje da sam je i dalje pustio da kenja...
Naravno, svi prateci su sutradan izbrisani...
Kod nas mora da se uspostavi red i dok toga ne bude, svi ce da budu pametni, a niko nista nece raditi.
Naravno, uvek ti ostaje mogucnost da sve ponovo odsviras sam kod kuce