BUAAAAAHHHAAAHHAAA
Necu nista ovaj put o "onome"...
Preslusa ja ovo OFF i nista mi se ne svidja. U stvari, cini mi se da ste vi usnimili sve ovo korektno, ali samo sa strane usnimavanja (koliko god je to moguce izolovati). Bend je tiha jeza i sve deonice su katastrofalno odsvirane. Ja prvo preko toga ne bih presao, a to je isto jedan od "vasih" (nasih) poslova. Posle toga, vise nema o cemu da se prica. Losa izvedba, los aranzman (u stil ne zalazim) i normalno da cak nema ni cime da te inspirise da radis. Bubanj je jako tanak i rasplinut, los odnos overa i ostatka bubnja (bubnjar nema osnovnu sviracku tehniku i ima ogromnu razliku u udarcima, tako da ga ni 100 kompresora ne bi dovelo u red), bass mumla i lose je sviran, gitara (pogotovu ona na pocetku) je tragicna... Vokali...
Nemoj ovo licno da shvatis, mislim da je prvo kriv vas profesor koji je dopustio da jedan takav bend bude bend sa kojim ce njegovi ucenici da rade, a mislim da je i drugo kriv isto on, jer je prevideo i posle usnimavanja sve ovo (mozda i nije prevideo, nego je samo bilo bas briga) i uvalio vama "vruc krompir".
Gde ti ono bese? Na VTS-u? Ako je tamo, imate Air 15 5.1 i imate ogroman problem sa elektro smetnjama...
Pozdrav