View Single Post
Old 21-06-2005, 03:57 AM   #7
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

evo sad slusam Dynamite od Jammira, i to je vec maalko drugacije, uglavnom je malo opustenija kompresija, ali mi se cini i da je vise osecam... glas mi je uglavnom prenisko, ugusen, dok su bassevi bas masni, i cini mi se da osecam kako oni diktiraju kompresiju... bas nekako zapinju u grlu... mada na TVu zvuci odlicno... ma cuje se svasta (u svakom smislu), cak na ovoj prvoj hit numeri "feels like it should" cujem kratak attack na glasu...

e sad, sto se tice nas i nasih, ne znam.... jednom sam to musteriji definisao ovako - slicnosti i razlike izmedju nase i strane produkcije, je ekvivalentno razlici izmedju religija - i mi i oni imamo hramove (studije), samo je razlika ko izmedju crkve i dzamije; i oni se mole kao i mi, imaju tradiciju i sve u tom stilu... pojavno, razlikujemo se doosta... I ovako, odokativno, slozio bih se delimicno sa obe teze - ZNAM da su neki odlicni albumi radjeni daleko od abbey roada, ali isto tako znam da se vrh vrhova tesko postize sa "slabim karikama"... a dal bi neko njihov mogao ovde, e to cemo vec videti/cuti kad MArk Nielsen zavrsi svoje u Pinku, koji je ipak, ovdasnji studio, koliko god se neki polomise da tako ne bude, i mislim da je on sam po sebi, zbog nacina na koji je napravljen, jedna mala slaba karika, al o tom necu vise, da ne bih ovde provociro
Arthur is offline   Reply With Quote