View Single Post
Old 18-06-2005, 09:34 AM   #20
cevap
Member

cevap's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oggy
Nisam ja rekao da nisam siguran u ono sto govorim, cak sta vise, nego jedino nisam bio siguran da li si ti pohadjao tu akademiju, pa sam se zbog toga unapred izvinuo, ne zeleci da mislis da te potcenjujem. Ne mislim da svako ko je upisao akademiju u SA, je nuzno morao biti i netalentovan ili los muzicar, ali je poznata cinjenica ono sto sam napisao i tu nema sta da se raspravlja.
Postovanje.
Ta "chinjenica" o kojoj prichash nije chinjenica, vec samo "rekla kazala", podcjenjivanje jednih i dizanje drugih u visine. Ja sam te djechije bolesti prerastao, i mislim da uopshte nije bitno u kome si mjestu pohadjao skolu, vishe je bilo da li si vrijedan i da li si neshto postigao za te 4 godine.

Imam jako dobrih prijatelja koji su studirali u SA i nakon 2 godine preshli recimo u BG, ne zbog toga sto u SA nije bila dobra nastava, vec zbog toga sto su u BG tada imali vece mogucnosti za dobijanje bolje pozicije, posla i kasnije probijanja na internacionalno trzishte. Mislim da ipak trebash pitati "njih" sta misle o Sarajevskoj akademiji.