View Single Post
Old 16-06-2005, 11:28 PM   #9
dr.Ru
Administrator

dr.Ru's Avatar

Odlican je!
Nemam Powercore, ali imam UAD-1, pa mogu neku paralelu da povucem, obzirom da sam dosta puta cuo TC na delu.
Ja volim tvrdji zvuk, jake gitare, pomalo industrial. Moj Nigel nije za te stvari. On radi odlicne gitare, za sve pravce, osim za metal. Ipak, smesno je i porediti Nigel i...recimo Guitar Rig, ili Amplitube. GR je procesiran, Amplitube siroviji, dok je Nigel pravi odgovor. Dao bih mu 8/10 jer nije, ipak, najsrecnije resenje za industrial.
Guitar Rig 5/10
Amplitube 6/10

TC powercore upravo jeste, iako je "tanji i hladniji" od Uadovog Nigela. Na primer, Rammstein su fanovi TC opreme, i cesto koriste tubifex. Nacices da je tubifex algoritmovska simulacija Voxa '60 godina, ali u praksi, mnogo je savremeniji i jaci u zvuku.
Njemu 9/10.

Stvar je ukusa izmedju PoCo i Uad..... ali, svako ko ih je probao, tvrdim, zaboravio je na Guitar Rig i Amplitube..... videcemo kako ce se ponasati IK u verziji 2.

Jos jedna stvar, ja nisam gitarista..... sviram klavir i gitaru u zivotu nisam drzao u ruci :oops: .... ali, za saradnju biram "debele i masne metal gitariste" , tako da sam dosta radio u tom domenu.

Poz