Thread: rebus - predlog
View Single Post
Old 14-06-2005, 07:28 PM   #9
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

creamware je svojevremeno doni ooogromne inovacije u daw ali da bi radi kako treba trebalo je imat konpjuter sa velikon pci propusnosti i optimiliziran sistem. ako si ispostova ta dva pravila creamwerov sistem je radi bez greske. medjutin, dogadjalo se da ljudi nisu bili informirani, pa su kupovali jeftine atlone sa via chipsetovima ili nisu znali optimalizirat sistem i onda su nastajali problemi. konkurencija i ljubomorni vlasnici jeftinih kartica su to jedva docekali pa je cw, ni kriv ni duzan, dosa na los glas.
jebiga, kad ti se jedanput sroza ugled, ni se lako vratit i creamware je prakticki propa iako danas radi fantasticno i sa atlonima i sa ht-om i u acpi modu.
scope sistem je toliko napredan (baren se meni tako cini), da ja apsolutno ne znan sto bi sad mogli unaprijedit. zato ja samo molin gospu da moj pulsarcic pozivi, da cw, timeworks i 3rd party tu i tamo tamo izbace po koji kvalitetan efekat (poput p100) i ja cu bi sritan covik.

bdv: iako je scope sistem neuporedivo slozeniji od uadovoga i powercoreovega, ja san puno vece probleme ima sa uadom i pocom nego sa pulsarom.