Thread: Komplexer
View Single Post
Old 13-06-2005, 08:52 PM   #20
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF
Ne volim sto ce ovo citati CW-ovci, ali pre neki dan mi je jedan trgovac muzickom opremom rekao da ce se povuci iz EMU price, jer ima jako puno reklamacija na Hardware kod 1820(m), a i da kupci imaju problema sa 1212m (a i ostalim kartama) sa driverima.
Meni se desi na 1212 da se nekad zaglupi, pa trazi restart, ili da sam od sebe pojaca Master regler do kraja. Naravno, pravi problemi su bili dok nisam updateovao drivere na 1.6.
Ali, TO NIJE NISTA KAKVIH SAM NEVOLJA IMAO SA CW LUNA , ali najozbiljnije.
ma ne moras se ustrucavat. samo ti pisi. mi na vlasnike emu kartica nismo nimalo ljubomorni. ode smo da rjesajemo probleme. 'creamwareovci' se ne takmice sa nikim i svoje kartice ne usporedjuju sa drugima karticama, jer se to ne moze usporedjivat. mi znamo zasto koristimo cw kartice i zadovoljni smo s njima. :roll:
ja ne mogu zamislit rad bez pulsara. radin sa klijentima di nesmi bit kompromisa, samo 100% stabilan i funkcionalan system dolazi u obzir i ja to iman sa creamwareom.
imas li jos lunu? ako imas napravi novi topic i provat cemo skupa rijesit problem DA NE OFTOPICARIMO!!! ionako je na forumu sve vise spama.
ako meni mogu u istom konpjuteru bez najmanjega problema radit pulsar, 2 uada i powercore, moze tebi i luna. ma sto 'moze', MORA!. a kad se jedan put ukrcas na pravi nacin u cw world i kad zaista shvatis koje mogucnosti routhinga, koje instrumente i efekte daje taj system, tesko da ces vise moc zamislit rad bez njega.