View Single Post
Old 11-06-2005, 11:45 AM   #33
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

A meni se tako svidele M audio BX8 .. kutije koje su tako popljuvane ovde ... a ja bi ih posedovao

Toliko sam para sjebao na monitore a na kraju slusam na po vama najgorim i najjeftinijim .. Dam 500 eur vise za monitore a dobijem sta .. zelju da dodam jos 500 da bi ih osetio to sto hocu .. i onda kazem sebi da sam budala i pomirim se stim da monitori ne mogu raditi carobne stvari .. svaki je monitor dobar posebno ako je razlicit od onoga sto imas .. recimo sta biste rekli za NS10m da nije popularan .. da li biste imali neku grrrdnu rec za njih .. evo ja imam .. to je nersto najgore sto sam cuo u zivotu,najveci krs ikad napravljen , i sto kaze moj prijatelj Oggy neuspeli pokusaj HI-FI monitora pa se nasao neko poznat i rekao da one najbolje rade mix .. i booom .. sada ti je ono .. jebem ti studio koji nema NS10m .. To su toliko grdne i lose kutije na kojima se sve cuje!!! Recimo mnogo mojih kolega i nemaju drugi par monitora .. rade samo na NS10 i kazu to su kutije bato moj .. a nemaju pojma na one ne emituju mnoogo najbitnih frekvencija .. zato NS10 uvek treba da bude drugi par monitora a ne prvi .. e tako dragi prijatelji svaka kutija je dobra ali na svoj nacin .. Alesis je sada popularan jer je nesto izmedju krsa i dobrih monitora .. pa ako radite samo na njima onda su odlicni ..

Opet najbitnija stavka u studiju su ti monitori ali oni skupi .. ja sam opet izabrao 3 para "jeftinih" ali potpuno razlicitih monitora!

Pozdrav