View Single Post
Old 08-06-2005, 12:17 AM   #22
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Evo imao sam sinoc konacno probu celog benda sa sve laptopom, i mogu reci da sam srecan. Prvo, shvatio sam da kupovinom one us*ane zvucne karte nisam skroz bacio para a evo i zasto - IMAM DVE ZVUCNE KARTE jednostavno? Namestim da mi jedna tera rear kanal ACID 5.1 mixa u koji posaljem samo klik ili nesto tome slicno i to ide u monitoring, a sa druge sviram Reason i pustam ostatak matrice ... i zapravo funkcionise. Ova integrisana koja je totalno budjava za sviranje je dovoljno dobra za pustanje matrica, a ova Abitova ipak sluzi sa 58ms latencije u Reasonu. Za tepihe i efekte dovoljno dobro. Plus vezah i output mog Roland XP10 keyboarda da sa nultom latencijom sviram stosta od njegovih farbi koje umeju da posluze odlicno.
E da , i potpuno neocekivano, u jednom trenutku brujanje je nestalo sa Externe karte - jednostavno, prvo sam svirao oko 1h na baterije, upalio punjac (all hell broke lose!), a onda iz cista mira nestade... minimalno neko potmulo brujanje mozda... ni nalik onim nijagarinim vodopadima koji su pre toga tekli iz razglasa... SAasvim upotrebljivo za probe... A ti nam vec javi neko bolje resenje, da brujanje jednom za svagda i svuda NESTANE
Arthur is offline   Reply With Quote