View Single Post
Old 06-06-2005, 07:04 AM   #18
Vai
Member

Za sve ljubitelje acid jazz-a t o p l o preporucujem "[re:jazz] (re:mix)", sjajna kompilacija koja ukljucuje magove kao sto su Nicola Conte (Quiet Nights), Yukihiro Fukutomi (Second Sight) itd. Re-mixovi su me odusevili, i ove nedelje bi trebalo da narucim najnovije izdanje re:jazz-a "Point of View". U svakom slucaju mozete da posetite stranicu www.re-jazz.com i poslusate 30-tak sekundi svih pesama sa re:mix-a i point of view-a

"nu: jazz italia", italijani koji odgovaraju nemcina (re:jazz-u), isto kompilacija sa Nicola Conte-om, Barrio Jazz Gang i Roby J.C. Sound. Isto dobro izdanje ali licno mislim da ne moze da se poredi sa re:jazz-om 8)

I ako je neko ljubitelj elektronskog tanga, da zaboravi na gotan project i obavezno preslusa grupu "Bajofondo", novi album se zove "Supervielle", predpostavljam da je tesko nabaviti ga kod nas, ali ako je neko zainteresovan neka mi samo sibne pp i dobice par pesmica

ProkDu, kazes da je dynamite standardno odlican ... ali u kom je fazonu ako bi ga uporedio sa prethodnim izdanjima??? da li se vraca starijem zvuku ili je nastavio sa komercijalom???

Poz.
Vai is offline   Reply With Quote