Thread: Prophet stize..
View Single Post
Old 05-06-2005, 03:21 PM   #11
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

hvala momci.

Quote:
Originally Posted by goasia
Bravo!!! ako je to ta sprava , izgleda odlicno ... gde li ga samo iskopao
iskopao sam ga preko Analog Heaven mailing liste. tamo sam clan vec duze vrijeme, i javio mi se tip koji ga je imao, iz Milwakuee-a. poslao sam ga bratu u Kaliforniju. on ce ga na avion kad bude opet dolazio, ili cemo u kontejner na brod za Kopar..

Quote:
Originally Posted by milos
Tomo druze,sve najbolje.Rev 2 bese nesto nestabilniji u odnosu na Rev 3,ali ima bolji zvuk,zar ne?
hehe, znao sam da ces ti znati za revizije.. kad pricas o toplini i mekoci to ti je Rev2. Rev3 koristi CEM chipove - to je taj praskavi agresivni zvuk iz ranih 80tih - bilo ga je puno kod britanskog zvuka - Depeche, Yazoo, Human League itd.. recimo "Don't Go" je napravljen potpuno na monofonoj verziji od Rev3, tj. Pro-One. ludilo za sekvence i baseve..

dovoljno su razliciti da nebi bilo lose imati oba.

hej OFF, svidja mi se prevod od "sour grapes" hehe..

inace sto se tice PRO52 i 53, koliko su vjerni, odnosno nisu vjerni.. osim nekih albuma, ako imate priliku sjesti za pravi pa ce sve biti jasno - u sekundi 8) . znam da ih ima jedno dva-tri u Beogradu..

nego kad smo kod revizija Propheta - interesatan je podatak da je NI PRO53 (i stare verije 52 itd) modeliran po Rev3. dok s druge strane PROFIT, model od Creamware-a, je navodno baziran na Rev2. nisam ga jos cuo, sad izlazi u tabletop verziji..

evo mp3 od Rev2 s weba, i za usporedbu - sarafim neki bass na Rev3 od prijatelja:
Rev2 Strings
Rev3-KillerBass

clusterchord is offline   Reply With Quote