ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiii............
kako se zove softver koji moze da iz cijelog aranzmana odstrani vokal?
mislim da se uzario od koristenja
ljudi pa sta je raditi? dok mi kuckamo po forumima i dobijamo goli KURAC (oprostite sto sam ovo napisao ali shvaticete me

) za ono sto radimo bagra bez obraza i bilo cega mlati lovu. konjara Indira (ne ona iz Kolonije) napuni stadion!!!!!! ima hitove!!!!! mala djeca od malih nogu to pjevaju!!!!! a mislim da je stvarno ove price dosta i zalopojki i bijesa i placa!
OD OVOG MOMENTA POCINJE BESPOSTEDNA BORBA ZA ODSTRANJIVANJE TAKVIH LIKOVA IZ JAVNOG ZIVOTA
ako nece Muhamed bregu hoce breg Muhamedu.
jos nesto:
ako bi autoska prava zazivjela i u Srbiji i u Bih i u Hrvatskoj advokati ce imati posla jer ce se bagra da bi dosla do jos vece love posvadjati medju sobom, tuziti jedni druge i sa bine ce se preseliti u sudove.
Dno je ljudi tu...
i jos:
ako ceca ima milione zasto ukrade pjesmu zasto nekog ne plati da joj uradi album tipa Madone... ili zasto ne osnuje firmu i prestane sa pjesmom? a zasto da da? kad ljudi (brbani cit. zvincic) idu da slusaju Micu Trofrtaljku i DJ krmka zasto ne bi slusali Cecu (srpsku Madonu)... gotovo...
ne mogu vise pocinjem i povracati i kenjati i pisati u gace od svakakvog smrada i smeca i ljudske gluposti kakva se nije desila ovom nasem prokletom,nenormalnom balkanu...
nikad vise necu pisati o ovome, NIKAD! sve sam rijeci potrosio.......
ali...mogu da nam ga poFLautaju... i svi znate zasto...samo se pogledajte u ogledalo...and smile 8)