Thread: CECA - rejverka
View Single Post
Old 01-06-2005, 11:20 AM   #27
Color
Senior Member

Color's Avatar

Ma kako izgleda, trebace jos dugo vremena dok se stvari dovedu na svoje... Evo ja gledam i nemogu da verujem, jer jelda u nasoj lepoj domovini to nikad nisam video niti znao da bi to tako trebalo da funkcionise..(verovatno sam mlad) , dok mi ovde nisu objasnili! Bogami ovde (Ceska) estradni umetnici, kompozitori, autori textova, autori muzika za reklame - niko od njih nezivi od prodatih diskova! Svi zive od autorskih prava... OSA (organizacija za zastitu autorskih prava umetnika) se nezajebava nego radi, jer OSA zaradi jos vise od umetnika koje zastupaju! Napravis jedan hit, za svako emitovanje na radiu OSA ti uplati 5 evrica na racun, za svako emitovanje na TV-u - 10 evrica na racun.. Pa vi izracunajte kako hitmejkeri brzo postaju milioneri
OSA maltretira i lokale, hotele, bukvalno svuda i sve gde se javno pusta nesto sto ona zastupa! I svima lepo....

A sto se Cece tice, ako je ljudi vole, nek peva... Ja je neslusam, niti je osudjujem. Svako od nas na ovoj planeti trazi mesto pod suncem da se lepo ogreje i prozivi svoj zivot. Ako je njoj lepo, ako je lepo ljudima koji vole njene pesme, pa nek pevaju od jutra do sutra!

E, a pazi sad ovo! Imam koleginicu reziserku iz Slovenije, izuzetan talenat, nacitana, inteligentna...super devojka! Kad sam otisao prvi put kod nje u goste nisam mogao da se nacudim! Pusta mi cede a ja ! Rekoh, salis se.. A ona, pa slusaj kako su ovo dobri tekstovi, ova je faca, obozavam je! A ja se izbecih jos vise ! Eto, sta ti je za nekog Ceca....
Color is offline   Reply With Quote