View Single Post
Old 01-06-2005, 01:30 AM   #7
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Nastic & Co. spadaju u slicnu kategoriju sto se mog ukusa tice sa Xpress 2, stvarno sam pokusao da ih razumem par puta, i nije mi se dalo. Kao ni Chris-a Lieblinga, koji je vec postao simbol moje muske gluposti. Al o tom ...

Darkwoodi su jedan od mojih najomiljenijih bendova, (a i prijatelja bogami ), i malo ljudi zasluzuje moje vece muzicko postovanje (na domacoj sceni),... ali... ali... ma nije mi leglo, 2/3 koncerta im je otislo na 4 pesme koje su spojili u medley jer 2+2 imaju identicne ritmove i (t)onalitete (..IDEMo...idemO...IDEMo...idemO...). Mislim, svirajte dorcolca pa me mozda i rasplacete, al stvarno. A ona Milivoj Jugin Kosmos numera sa zadnjeg albuma mi je vrh.

Ja stajo pored mix pulta i nisam cuo prdenje basseva, al sam se kunem da je Fejtles zvucao barem 30% bolje od svih ostalih.. mozda i od svih koji su u toj hali svirali (mada nisam cuo R.E.M).

Jos jedan pozdrav za Vanju M. (eh... zauzeta)

a ja bi iz Thieverija (evo slusam ih sad vec celo vece!) iz lajv benda izbacio perkusioniste.. mislim, kad im je vec ritam na matricu....da richest man in babylooon...
Arthur is offline   Reply With Quote