Gianfranco ....... za momenat sam instalirao sistem 1.95 i probao sve demo plugggove koje sam mogao da skinem .....
Evo mog misljenja , doduse posle samo jednog dana igranja ....
1. vss 3 ...... zaista mocna spravica , resenje za reverb na kompu .... sve do zaista skupih reverba ..... kad se covek poigra , stvarno moze dobiti skoro svaki reverb koji pozeli ......
Modulacije mi nisu bile previse cujne ,,,,, ili mozda nesto nisam dobro uradio , ali u prevu si dubina i 3d su zaista cujni
Jedna stvar koju sam posumnjao da ce da se desi ( i zbog cega sam zavoleo Megaverb warm hall na vokalima ) ... nisam uspeo da ga izimitiram na vss 3 ....doduse ti to neces morati jer imas oba ...... vise mi se cini da ce classicverb ostati bez posla ....kao i dosta impulsa ......
Ja mislim da cu impulsima dati jos jednu sansu .....
2. Nonlin ....nisam pao na dupe ..... ko ima para ok .... ali mislim da nije bas neophodan ...... preseti su uglavnom bezveze ..... ali cini mi se da si i ti imao slicnu kritiku reverba
3. Character .....novi pristup ??? Ko ima UAD nema potrebu za ovim .....
4. MD3 ..... EEEEEE to je sprava koja me je oborila s nogu ... sirenje snimka fenomenalnim m/s algoritmima , bez faznih igranja .....lepa kompresija .....uuuuuhhhhhhh u sekundi su mi miksevi zvucali mraak ... a nisam se ni posteno poigrao sa spravom ..... uuuhhhhh .... deinstalirao sam je podhitno da se ne bih navukao ........ a mozda sam se vec primio cim ovako uzdisem ...... master x3 zvuci smesno za ovo ....izotop 3 ...... UAD nema pravi odgovor za ovo ...... mozda bih tek kombinacijom raznih pluggova dosao do 75 % onoga sto ovo cudo radi u jednom presetu ....stvaaaarno mrak .....
Pozdrav
|