Cudi me da su na ovom forumu svi toliko nesto "protiv" pedala...

Na svim stranim forumima se bas pedale forsiraju, i daje im se velika prednost u odnosu na vecinu procesora.
Ja takodje koristim velik broj pedala za bass, i ne koristim pri tome od/dist (bar ne cesto), tako da nemam nekih velikih problema sa sumom, a imam i noise gate u jednom od rackova, tako da i ono malo sto se javi, mogu da redukujem kolko tolko ZA LIVE, naravno STUDIO je skroz druga prica... Samo kabel (i to sto kraci

).
Ja sam se upustio u kupovinu pedala jer me to izadje jeftinije. Puno dobrih pedalal kod nas mogu da se nadju polovne za jako male pare, pa ti to onako upadne s vremena na vreme, pa se vremenom i nakupi. Neki ozbiljniji rack procesor je fina stvar (mada sam cuo/probao samo jedan... i to neki TCev), ali su mi toliko skupi, da ni ne pratim sta se u tim vodama desava...
Sto se same teme tice, ja sam imao isti problem, jer nisam znao da sve ubacim u neki red, ali na kraju je presudila kombinacija koja pravi namanje shuma, i raspored koji mi odgovara da palim i gasim silne pedale, a da ne izgledam kao da igram kolce po bini

.