View Single Post
Old 28-05-2005, 01:02 AM   #61
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

ljudi, ja se izvinjavam... ali ovoliku gomilu budalastina odavno nisam procitao.. ovo vam govori covek koji je radio i u sonaru, i u cubase-u, a sada u logicu... ne valja mixer, ne valja routhing ????

za milosa: ima SVE to sto si naveo da nema.. primer za faze: otvoris na insertu logicov plugin VOLUME i tamo imas da invertujes fazu i jos i L+,R- i obrnuto... + ima fenomenalne ugradjene instrumente i efekte koji su itekako korisni.. midi - najbolja kontrola (sa kojim 90% foruma uglavnom radi), automatizacija vrhunska!, nema zezanja, nema crasheva itd itd... cak je i audio editing sasvim ok i dovoljno brz za rad..

a zasto sam na logicu.. zato sto je izuzetno prost (ako je ruzan naizgled to ne znaci da je nelogican) i gotovo sve ide na jedan-dva klika kao sto je vec receno...

jedina boljka je sto ne postoje nove verzije i samim tim nije optimizovan kao novi nuendo ili cubase, pa tera i manje pluginova.. to meni licno sa a64-kom ne predstavlja neki problem...

samo jedna stvar.. nemojte da pljujete nesto sto niste probali ili vec videli kako neki iskusan baja radi u tome.. cak sam i ja zbog te optimizacije hteo da predjem na nuendo, ali kad sam video sta sve treba da uradim da bi osposobio jedan vst za sviranje i snimanje rekao sam: zdraaavo, nije ovo za mene..

naravno, i nuendo i cubase su ITEKAKO mocni sekvenceri i postujem svakoga ko radi sa njima.. ali stvar navike je stvar navike :| jedina losa stvar je sto se 90% produkcije u srbiji bazira na Steinbergu pa sam stoga malo nekompatibilan, al sta da se radi...

vozzz
kVu is offline   Reply With Quote