View Single Post
Old 27-05-2005, 12:07 AM   #14
Max
Pro Member

Uuhhhh ..... koliko god da si u pravu ( a jesi ) ..... sto se matematike tice ...... ippak se ne bih bas slozio ... mnoge velike firme ubacuju impulse u svoj sada vec skuplji software od Kurzweila ...... Sad druge strane konv je napravljen ka najverniji prikaz realnog prostora ....sto vecina reverba i pokusava da imitira ..... ( kad hoce ) .... Meni i dalje kad hocu dobar room ....nema bolje stvari od impulsa pa cak i kad sam radio na 960 ....... realni room mi je bio bolji na impulsu .......

Sa druge strane kad uporedjujem neki osrednji Hardverski reverb i impulse nekog dobrog ...... uvek impuls pobedi .... Tako da iako si u pravu sto se tice matematike ipak impulsi cujno ne zaostaju toliko mnogo ...... probaj blind test ...iznenadices se ......

Meni je glavna mana impulsa ....... cpu ....tako da vremenom sam sebe izbaci ....iz prostog razloga sto ne mogu komotno da ga koristim ....

Mislim da ce razvojem cpu ... a i impulsa ....tobiti ( mazda na zalost ) buducnost imitacije skupih sprava ..... Kao sto je Hydratone vec poceo

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote