Ja sam zavoleo Logic u ono vreme kada je na PC-ju postojao samo Cubase 5.1 kao realna alternativa, a logic je bio zaista zakon za njega. Izme?u ostalog jer sam na mom celeru II mogao da otvorim duplo vi?e plug-ova u Logic-u, (to je vi?e puta pominjano, ?ak je pisana peticija kad ih je apple kupio da se kod logica za PC pusti kao open source jer je u pitanju malo remek delo) nego u Cubaseu koji se saplitao ?im mu procesor dodje do 70%, ko?io, svakih malo padao, restart 98-ice posle svakog paljenja i ga?enja. Katastrofa. Engine za sabiranje dno. Navikao sam se i na screen set-ove, mislim da se kod logica to prvo pojavilo, na to kako je osmi?ljen midi da postoje dva aktivna alata umesto jednog, i da svaki alat ima vi?e funkcija, to me i dan danas nervira na cubase-u. Mikser je bio jednostavan i pregledan, a kad sam nakon pola ?uke shvatio gde je ?ta u padaju?em meniju (jer u stvari to je zbunjivalo kod njega ljude, jer je sve u menijima umesto u ikonicama). Jedino je podr?ka za VST instrumente sa vi?e izlaza bila lo?e ura?ena. Generalno sve do SX-2 i track inspektora i jo? nekih stvari, u Cubaseu je uvek trebalo nekoliko klikova za ono ?to je u Logic-u na jedan klik.
Ali dobro, jeste to sve stvar i navike. Ovo je vi?e kao neko osvrtanje ?ta je uticalo na moj izbor tada