View Single Post
Old 25-05-2005, 11:22 PM   #2
MD
Senior Member

MD's Avatar

Quote:
MD , koje kompresore koristi? ? Koje efekte ( Eq , reverb ... ) ? ( Napr. Waves , Elemental , Voxengo ... )
A evo dragi su mi od kompresora kjaerhus i sonalksis u zadnje vrijeme, mo?e i NF blue tubes..,eq:voxengo harmony, i obican wavesov q10 za stereo, kjaerhus....,reverb: dok radim ugrubo stavljam obican iz cubasea sx-a, a kada sve treba finalizirati radim u zadnje vrijeme puno sa IR1 i impulsima, lexicon npr, nije lo? ni spinaudio roomverb, ali mi nije masan, pretanak mi je, bez dobre boje...?to se tice chorusa, flangera, i ostalog sve vi?e razmi?ljam da ih vucem sa hardverske sprave, kao i delay koji za sada koristim ili iz cubasea,waves ili iz AF paketa od voxenga ako ocu boju....
Gotovo uvijek koristim stvari poput, sonic maximisera,warmifiera, simulacija lampi. jer daju odredjenu "masu" snimci po mom mi?ljenju.

Ma koristim sve ?to dode ruke ako pa?e u tom trenutku, ne ravnam se po onome "rekla kazala", netko sa free plug inom mo?e dobiti bolje rezultate nego netko za nekim od 500 Eura...
Cuo sam radove(u stilu glazbe koji radim, a to je metal). radjene na SSL-u, lexiconima,avalonima, najboljim spravama u mo?da najjacem studiju na ovom dijelu balkana,ra?en od profesionalaca koji su dr?ali lekcije po forumima, pa na kraju zvuce----Jad i bijeda.

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One
MD is offline   Reply With Quote