Vrlo zanimljiva i informativna rasprava! Ako dozvoljavate, ja bih izneo par nekih svojih iskustava. VSS3 sam probao, zvuci vrlo skupo i masno, kao poboljsana verzija Classic-a. Dakle, u tom kontekstu, Classic je vrlo kvalitetan reverb, koji koristim uglavnom za instrumente u miksu. Nekada sam radio sa TC MegaReverb- om, ali sam ga srkoz zaboravio... Posle Max-ovih sugestija, moracu ponovo da ga preslusam i da ga vratim u zivot. Po meni, TC MegaReverb je fin, transparentan i lagan reverb, naslednik klasicne skole TC reverba. Malo hladan... Sa Classic-om su, cini mi se, pokusali da dobiju malo "vintage" i malo "lexicon" fazon i mislim da su napravili kvatlitativni pomak. VSS3 je visa klasa reverba, potpuno priblizan hardveru.
Ja i dalje preferiram kombinaciju: Pulsar Plate P100 (masan, gust, hardverski, ima eho, ima integrisan delay), Impulsi Eventide, Uad Plate140. Da imam malo vise para na raspolaganju, kupio bih VSS3, definitivno! Ali tesko mi je da se odreknem para i Sony Oxford-Inflator kombinacije