Quote:
?to se ti?e Amplitube-a, ?uj stari, ti si ga prvi pomenuo u svom post-u kako ga stavlja?, ako se ne varam
|
Nadovezao sam se samo na tvoj post, gdje ga spominje?

Ma kao da je va?no, pusti

.
Quote:
Samo nemoj da gre?kom skrati? ?icu iz magneta jer ti je preduga?ka pa posle ispadne da si preterao pa je sad prekratka ili ne?to sli?no 
Ima? po netu vi?e sajtova koji se bave time, pa potra?i ako misli? da ti treba ne?to u ?ta bi gledao dok povezuje?.
|
Da, mo?da bi bilo pametno neke sheme nabaviti, barem sto se ti?e mijenjanja potenciometara.
]Ako te ne mrzi, dok si jo? u fazonu, probaj da snimi? dva clean fajla kroz dva ulaza pa da obrne? fazu jednom, mo?da ulazi ne rade isto, pa je u tome stvar. Po?e?e da me interesuje, jer zaista, kada jednom u?e u digitalni domen, u Cubase, signal je signal, pa bio plug in na insertu ili na input-u, tako bi trebalo da bude.

[/quote]
Evo sad sam probao.
Sve sam podesio kako treba.
Na cleanu se savr?eno poklapaju.
Na amp simulatoru se preklapaju ali se javlja nekakvo krckanje i puckanje...
Kada dupliciram snimljen distorziran signal i stavim na oba kanala, preklapanje je savr?eno, bez puckanja..?
Ali, mislim da ovo nije ni pravi na?in isprobavanja, kroz odjelivanje pretpoja?alom, ako se odijeli i di -jem , onda ?e opet ovaj clean signal biti pod utjecajem feedbacka ovog distorziranog (to je i bit odijeljivanja).
Zna?i treba ne?to drugo probati.
Mogao bi staviti gitaru na isti razmak od poja?anog monitora, pa je spojiti na oba na?ina,i snimiti jedan po jedan te usporediti eventualnu mikrofoniju i feedback koja nastaje od blizine monitora.
Ovo se ?ini jedini na?in.

[/quote]