Quote:
a ako ih koristim dok sviram? ok, kompresor mogu izbaciti, ali zasto bih ostale jer ih koristim dok sviram...rv-5 mi je bolji za gitaru od bilo kojeg softverskog reverba...
|
Padok svira?, koristi ih, ali ?to se ti?e snimanja...
Ina?e ne mogu da garantujem ba? 100% ali mislim da je ?to se ti?e reverb pedale u pitanju ?ist placebo efekat, i to ?to reverb pedalu slu?a? tako ?to otpanji? poja?alo pa kad uklju?i? reverb a ono veeeeeelikoooo sve jer je glasno, a software reverb slu?a? iz kompjutera na kontrolisanoj ja?ini. Nikakav specijalno dobar algoritam reverba se ne nalazi u reverb pedali za gitaru.
Quote:
sto se tice doom metala, ne sviram ga nego imam nekih elemenata iz tog faha...ako je netko ikada slusao JESU znat ce o cemu pricam...cijela metal scena i njena ikonografija (narocito najmracniji metal) mi granici sa ridikuloznoscu...ali znaju nabost sound, sto jest, jest...
|
Ja mislim da su one razne Black Metal varijante najja?e... Nedavno sam ?itao neki ?lanak otprilike naziva "12 most ridiculous black metal photos" ili tako ne?to, valjao sam se od smeha kad sam video slike. Hair metal bendovi iz 80-ih su mala deca kakav je ovo jeftini pozeraj