View Single Post
Old 24-05-2005, 04:53 PM   #67
MD
Senior Member

MD's Avatar

Quote:
Originally Posted by zvincic
Quote:
Originally Posted by MD
Nego ono ?to bi ja pitao Dusana je mijenjanje pickupova?
Na jednog Jacksona bi uvalio seymour duncane ( sad su duncan designed), pa me zanima po?to nikada nisam ?a?kao po elektronici gitare da li je to pametno raditi sam?
zasto ne?

nije to nuklearna fizika.....samo dobro nauci lemiti i pazi da ne koristis jeftino lemilo i tinol
preporucam weller lemilo i fluitin tinol, sto i sam koristim
Ma ionako ?e se raditi o istim pickupovima samo "original" verziji. pa ako sve identi?no zalemim ne?e biti valjda problema.

Na drugom jacksonu trebam potenciometre zamijeniti, sva tri, pa ako Zvin?i?u zna? u nas gdje ih ima uzeti/naru?iti pomagaj ??

U rijeci ima samo za fendere, ali ne pa?u..?iri su.

Quote:
atim obrni fazu jednom od njih i pusti ih zajedno. Ako se "pojedu", onda je svejedno gde stavlja? Amplitube i nema tu nikakve "interakcije" i mo?e? da stavlja? Amplitube po kanalu ako ti je tako jednostavnije... A mislim da ako je gain oba ulaza isti, desi?e se upravo to. Wink
Hm..probao sam..

Gu?e se, ALI ne na isti na?in kao kada probam sa istim soundom, gdje je preklapanje ravnomjerno jer je i sound isti.
F
U ovom slu?aju sa dva inputa, o kojemu mi pri?amo, povremeno kad da jedan sound ispliva malo.. mo?da je "prirodan" sustain uzrok ? :P :P :P :P :P :P

Ne vjerujem da su to neke prevelike razlike pa da se oba sounda jasno ?uju, ALI o?ito postoje male razlike jer preklapanje nije ravnomjerno kao kod istog sounda.

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One
MD is offline   Reply With Quote