Quote:
Originally Posted by zvincic
Quote:
Originally Posted by MD
Nego ono ?to bi ja pitao Dusana je mijenjanje pickupova?
Na jednog Jacksona bi uvalio seymour duncane ( sad su duncan designed), pa me zanima po?to nikada nisam ?a?kao po elektronici gitare da li je to pametno raditi sam? 
|
zasto ne?
nije to nuklearna fizika.....samo dobro nauci lemiti i pazi da ne koristis jeftino lemilo i tinol 
preporucam weller lemilo i fluitin tinol, sto i sam koristim 
|
Ma ionako ?e se raditi o istim pickupovima samo "original" verziji. pa ako sve identi?no zalemim ne?e biti valjda problema.
Na drugom jacksonu trebam potenciometre zamijeniti, sva tri, pa ako Zvin?i?u zna? u nas gdje ih ima uzeti/naru?iti pomagaj

??
U rijeci ima samo za fendere, ali ne pa?u..?iri su.
Quote:
atim obrni fazu jednom od njih i pusti ih zajedno. Ako se "pojedu", onda je svejedno gde stavlja? Amplitube i nema tu nikakve "interakcije" i mo?e? da stavlja? Amplitube po kanalu ako ti je tako jednostavnije... A mislim da ako je gain oba ulaza isti, desi?e se upravo to. Wink
|
Hm..probao sam..
Gu?e se, ALI ne na isti na?in kao kada probam sa istim soundom, gdje je preklapanje ravnomjerno jer je i sound isti.
F
U ovom slu?aju sa dva inputa, o kojemu mi pri?amo, povremeno kad da jedan sound ispliva malo.. mo?da je "prirodan" sustain uzrok ? :P :P :P :P :P :P
Ne vjerujem da su to neke prevelike razlike pa da se oba sounda jasno ?uju, ALI o?ito postoje male razlike jer preklapanje nije ravnomjerno kao kod istog sounda.