View Single Post
Old 24-05-2005, 02:09 PM   #65
MD
Senior Member

MD's Avatar

Quote:
Slaven-e, jel ima? karticu sa vi?e ulaza?

snimi sa nekim presetom ofarbanu gitaru amplitubeom na jednom ulazu, i clean na drugom iz istog take-a, a zatim sa tim istim presetom stavi Amplitube na insert na onom koji je bio snimljen clean. Bounce ovaj drugi, proveri da li su im decibela?e iste, jer mo?e da se desi da postoji jako mala razlika izme?u dva ulaza. Zatim obrni fazu jednom od njih i pusti ih zajedno. Ako se "pojedu", onda je svejedno gde stavlja? Amplitube i nema tu nikakve "interakcije" i mo?e? da stavlja? Amplitube po kanalu ako ti je tako jednostavnije... A mislim da ako je gain oba ulaza isti, desi?e se upravo to.
Imam .
Mo?da i probam to danas pa ti javim
?ekaj govori? o snimanju istovremeno dva kanala odjednom?
Trebalo bi odijeliti signal u tom slu?aju na dva inputa, morat cu to sa pretpoja?alom sa alesis GT-a , valjda ne?e farbati previ?e.

E jesi navalio za taj Amplitube , meni je on jednostavno lo? hehe. Isprobaj kombinirati simulanalog paket.
?ek da se srede pare za POD xt, a i da dodje uop?e u hr trgovine, sada ?ujem da ga ima u jednom jedinom du?anu, ali cijena je doslovno DUPLO vi?a nego vani

Quote:
Ina?e stvarno, sve vi?e nekih HM gitarista po forumu
Nema gitariste do HM gitariste

Quote:

PorukaPoslao: Uto Maj 24, 2005 9:45 am
A intarzije na vratu? Very Happy
Nemoj ti da se zezas sa time. Da bi gitara bila gitara, znacajnu ulogu igra sama farba koja je nanosena u layerima. Tj. mora da se ide pravim redolsledom i pravim odabirom laka i farbe. Ako bi farbao, ja ti savetujem da ti to odradi neki graditelj instrumenata (sto verovatno nece biti jeftino), ali ako nemas kinte, onda nemoj uopste, jer mozes da sjebes instrument.
Ma mo?da i ima ?ujne razlike na vrhunskoj opremi.Ali u nekoj ekstremnijoj svirci , na maksimalnim distorzijama , osobno ne vjerujem da bi itko tu ?uo razliku.
Vidio sam svjetskih profesionalaca sa potpuno izguljenom bojom sa gitara.
Znam za ljude tu u nas koji farbaju, a opet im svi daju gitare, mada nisu stru?njaci u tome, al se nitko ne buni.

I ja sam ofarbao svoju bas gitaru, pa nije bilo vidljive razlike, a uskoro planiram i jednu od gitara, u crno naravno.
Ali..ta gitara je srednje lo?a, Hohner harbour, pa mislim da joj amatersko stavljanje boje ni ne?e previ?e odmo?i
Ali napominjem gitare se koriste u metal svirci. pa vjerovatno zbog toga nema osjetne razlike, skuplje gitare naravno ne bi nikada sam dirao.

Nego ono ?to bi ja pitao Dusana je mijenjanje pickupova?
Na jednog Jacksona bi uvalio seymour duncane ( sad su duncan designed), pa me zanima po?to nikada nisam ?a?kao po elektronici gitare da li je to pametno raditi sam?

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One
MD is offline   Reply With Quote