View Single Post
Old 22-05-2005, 05:29 PM   #4
Gianfranco
Senior Member

Gianfranco's Avatar

Max:
Quote:
To je isto kao da imas sisatu plavusu i kazes ....ma ja bi je samo drzao za ruke ..... Laughing Laughing Laughing

Ma vec mi stizu 4 jos sisatije plavuse (VSS3 za powercore - moze 4 komada na Powercore Element-u.VSS3=TC M3000 > Fireworx reverb (to kazu sami ljudi iz TC-a)). Stize mi i drugi UAD,njih planiram da koristim za EQ i kompresore. A uzeo bih jos i Eclipse ili Fireworx za neke cool efekte,davanje karaktera elementima itd...

Max:
Quote:
Nisam radio na Fireworksu pa ne znam ..... Eclipse je super ...
Arthur:
Quote:
Eclipse ne probah al Fireworx je mrak.. Ima gomilu preseta ali i jaaako kompleksan interni routing tako da ti je samo masta granica! I pritom, zvuci beezobrazno dobro.
Narucio sam CD od Fireworx-a,a Eclipse znam samo na osnovu impulsa H3000 i Eclipse,pa cemo da vidimo...
Dobio sam neocekivano 160 eura manju cenu za Eclipse,nego za Fireworx,iako je Eclipse skuplji za 235$ na americkim sajtovima.
Najradije bih uzeo polovno preko ebay-a (po 2-3 puta manjoj ceni nego novo!) ,ali ko ce da mi garantuje da je to ispravno.
Takodje nerviraju me ovi iz TC Electronic-a sto jos nisu prebacili Fireworx ili nesto od Eventide-a za Powercore. Pa neka to bude i jako skupo,ali je mnogo lepse imati plug-in nego se zezati sa audio i midi sinhronizacijom itd... sa externim uredjajima.

Pozdrav!
Gianfranco is offline   Reply With Quote