Quote:
Jedino ?to ako radi? sa puno kanala gitara, procesor ?e da izgine. Mo?e? da bounce-je? privremeno kanale pa mutira? i prigasi? privremeno ?iste kanala i ugasi? amplitube.
|
E prijatelju, kad napravim aranzman sa 6-7 elektricnih,4-5 akusticnih, 10 tak zenski hvokala, i nekim orkestralnim samplerom procesor mi hoda na ?takama
Morao sam pre?i na 44.1, svaki samplerate vi?i od toga mi onemogu?uje rad.
Tebi je lako kad samo amplitube koristi? hehe, ja sam za svaku gitaru kad sam radio po va?oj teoriji, stavljao, i kjaerhus co, i voxengo tube amp, i tubescreamer+marshal simulaciju, i voxengo harmony eq, e sad zamisli kako mi je onda komp radio???

Sad ve?inu toga metnem u input kanal i tako u?tedim snage.
Da objasnim ovo od gore ?to me zanima malo jasnije.
Zna?i
---------------------------------------------------
Da li amplitube, kada se stavi na insert u kanalu, obra?uje direktno clean signal te vra?a feedback u gitaru kao ?to radi kada se stavi u input kanal,, ili jednostavno obra?uje signal koji se prvo zapi?e na HD pa onda ode u amplitube?
Malo sam se krivo izrazio, da ka?em ovako--da li je taj clean koji ostane zapisan na HD-u, signal prije nego je oti?ao u amplitube na insertu?
Zna?i netaknut fizikom amplitubea? Po nekoj logici je.
U tom slu?aju Amplitube bi samo mogao posluziti za lak?e orijentiranje u sviranju ali signal koji bi se na taj na?in uhvatio ne bi bio realan prirodan clean signalsa sustainom koji izlazi iz gitare kada je nadistorzirana.
Zna?i ciljam na o?uvanje sustaina.
Na to ja ciljam.
Eto to me zanima.
Tko zna detaljnije routing u cubaseu i kako to funkcionira sa tehni?ke strane neka ka?e.