Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Pa ako ne modifikuje? kasnije zvuk i zaista ima? na kanalu ono ?to je i ulazilo u karticu kako mo?e biti razlike?
Uostalom, kako bi onda svi radili reamping, i jeste su?tina u tome da snimi? ?ist zvuk. Placebo rulez  Jedino ?to ako radi? sa puno kanala gitara, procesor ?e da izgine. Mo?e? da bounce-je? privremeno kanale pa mutira? i prigasi? privremeno ?iste kanala i ugasi? amplitube.
|
Ma opet se ne ku?imo.
Ina?e kako bi radili reamping? Odjeljuju di boxovima signal, a reamping, posebnim boxovima.
Bit je svega da se dobije clean signal koji se pona?a kao onaj pod distrozijom, zna?i da ti vra?a feedback u ?ice, da ima sustain od hi gaina, i da se tako snimi, samo clean.
Ako ti snimi? obi?an clean, koji se pona?a kao obi?an clean i njega provu?e? kroz jaku distorziju to zasigurno ne?e imati ucinak kao prirodno djelovanej iste te distorzije na gitaru.
A ako ti snimi? taj clean signal koji si ti uhvatio distorzijom, taj sustain, onda ce to biti potpuno isto.
Ja npr.znam 2 producenta u Rijeci koji u svojim studijima odvajaju signal sa eskternim spravama,jedan signal ide u poja?alo, drugi u komp, ali u komp ulazi clean signal sa sustainom uzrokovan radom poja?ala na drugom signalu. Mada obadva rade i u cubase, i nintendu i sonaru npr.
Oni su me i prvi upozorili na reamping i tehnike istoga.
Ali bi volio znati da nije placebo ipak.
Jeli shva?a? na ?to ciljam?