View Single Post
Old 22-05-2005, 07:33 AM   #45
MilTon
Member

Off, slazem se, dobar je stari TL!
Secam se kad su se pojavili TC Native efekti. Ja sam tada jos radio na Triple Dat-u, i taj reverb je bio revolucija! Onda sam eksportovao audio fajlove, pa u Wave Lab, pa doziranje u %, pa natrag u Triple Dat. Koji je to bio horor. Ali rezultati su bili odlicni, zahvaljujuci Triple Datu koji je sabirao kanale savrseno!
Od tada je proslo mnogo godina, a TC Native je ostao isti, daleko iza konkurencije... koja je mnooogo napredovala. TC Native efekti, dakle, tanki, digitalno hladni, amaterski.
Kao i Sandro, preferiram Uad kompresore, Sonalksis ne koristim, iskljucivo zbog navike, ponekad upotrebim Waves RVox. Pulsarov Vinco takodje ume da bude od koristi, kao i njegov Graphic EQ. Od EQ, favoriti su mi redom Hydratone, Pultec, Sony Oxford, UAD Precision EQ, TL Audio. Mozda sam nesto i zaboravio, posto koristim dosta toga. Precision Limiter je OK, ali ja po navici koristim kombinaciju Pulsar Optimaster, pa Sony Inflator. Inflator mi se u praksi najbolje pokazao kao dizac RMS-a i uopste kao limiter. Uf, sta sam se raspisao... Ali sto bi rekao Lane, mozda ce nekom da koristi. Uglavnom, ne steti...
MilTon is offline   Reply With Quote