Ja sam stavljao neki Carvin-ov preamp pre njega, ipak je on previ?e bojio kada do?e posle, isto i ovaj Hughes&Kettner-ov Tubeman. Nisam ba? mnogo ekperimentisao sa preamp-ovim posle njega, ali to ?to sam probao mi se nije dopalo, zama?e sam zvuk, bar kod mene.
Tja, ispalo je da samo kritikujem POD. U stvari, super je, u odnosu na sve razne procesore koje sam probao u ?ivotu, mnogo bolji rezultat. Jedino ?to Clean-ove nikad nisam skapirao, tako da vrlo ?esto snimi clean kroz POD-a onako da bude neutralan, pa ga onda ?a?kam sa Amplitube-om da dobije "cang", ovi POD-ovi clean-ovi svi zvu?e nekako mutavo i bez?ivotno. A tako?e mi je i najbolje re?enje za nabrzaka varijantu. Ovi software preamp-i su ok, i mo?da ?ak jako dobro skidaju sam karakter poj?ala (recimo guitar rig to lepo radi) ali su ili bez?ivotni, ili imaju neke ?udne zvu?ne artefakte u visokim (amplitube) ili su jednostavno lo?i (nomad amp).
Jedino ?to mi je palo na pamet kao dobra ideja ako ba? ?elim da gitare budu kako treba, da snimim sve gitare sa Amplitube-om jer mi onda ostaje i ?ist signal, pa zatim kad je sve gotovo odem negde gde mogu da od?rafim poja?alo i uradim re-amping svih kanala u pesmama.
|