View Single Post
Old 21-05-2005, 04:29 PM   #34
milosjeftic
Banned

U vezi sa TC. Redovno mi se desavalo da efekti koji mi se dopadnu na prvo slusanje budu u stvari - lepi i neupotrebljivi . Dok oni efekti za koje sam pomislio : kakvo sranje ... budu dobri i upotrebljivi , cak bez nekih ne bi mogao da radim .

TC . com. uz Golden com. je najbolji sof. com. ( ne racunam DSP ) koji sam probao i sa kojim sam zadovoljan ( preporuci nesto drugo , probacu sve do cega dodjem - nisam emotivno vezan za stvari i volim softver , vrlo lepo napreduje ) .

TC. reverb ima i mana i vrlina , Eq takodje ( ali su sasvim upotrebljivi ) . Meni se cini da je graficki TC Eq bolji od elementalovog za skidanje uskih frekvencija ?

Sve efekte gledam da koristim iskljucivo kreativno . Korektivno ih koristim bas - bas ako moram ( nerado ) . Sa com. na sendu sam eksperimentisao 1 - 2 meseca krajem prosle godine . Isprobao sam , cini mi se sve sto mi je palo na pamet ( logicno/nelogicno - pridajem podjednaku vaznost idejama ) tako da sam upoznat sa problematikom . Vec je bilo reci o tome ?

Naravno da cu da posaljem st. kanal na st. send na kome je st. com. Ipak , stoji primedba koju sam uputio . I ne stoji vase ismevanje mog posta ?
milosjeftic is offline   Reply With Quote