Ja sam Slaven.
Ljudi malo upoznatiji sa hr metal "scenom" me vjerujem znaju pod imenom Lanzarot.
Pri?a je kratka jer ?to se truditi kad nitko i ne ?ita ovo
Rodjen 1979, po?eo sam svirati sa nekih 9 godina,zna?i sviram ve? 17 godina.. i?ao na privatne satove kod profesora par godina sve do rata, odonda sam sam nastavio.
Cijeli ?ivot slu?am metal glazbu, od 7-8 godine.. svirao sam/sviram, solo gitaru u raznim bandovima, pjevao, u nekim poznatijim a u nekim ba? i ne tolko poznatim.
Sviram na Jacksonima..
Produkcija me po?ela zanima jo? kao klinca kad sam sklapao kazetare, rastavljao, ?a?kao i to sve u svrhu dobijanja nekog multitrack ure?aja.
Ali ba? na po?etak u?enja i rada me prisilila jako lo?a situacija ?to se ti?e metal produkcije u hrvatskoj.Jednostavno nema ljudi koji znaju to profesionalnije uraditi pa se dobar dio pojedinaca odlucuje sam posvetiti zvuku.
Po?eo sam sa 4 kanalnim tascamom, preko multitrack md-a, zadnje 3-4 godine hard disk.
Ne znam ?to jo? re?i, zavr?avam fakultet u rijeci, volim grafi?ki dizajn, i planiram neke nove projekte vi?e orijentirane gitari, etnu, i ?udnovatim malo kompliciranijim, prvenstveno originalnim aranzmanima ?to instrumentalnim tako i vokalnim.
To namjeravam progurati vani u svrhu dobijanja nekog boljeg izdava?kog ugovora.
Eto to je to, kad se ?to novo zgotovi oka?it ?u na Promociju radova ili dati link na site, pa da ?uje ako koga zanima, ili ako tko ho?e poslovnu suradnju.

heheh
P.S.
Rumski forum smatram jako dobrim i korisnim, a i atmosfera je dobra, nema pretjeranih sva?a i arogantnih ljudi kao na drugim forumima.