Quote:
Originally Posted by milosjeftic
Na osnovu cega tvrdite da se ovaj forum bavi audio produkcijom i tehnikama postprodukcije ? Ja bih rekao da se jedino time ne bavi ( ako ne racunam opsesiju : kako napraviti sto glasniji snimak ) . Napravite dobru reorganizaciju foruma . Muziku ostavite za kantu ili off topic ( prakticno ) .
|
Pazi, ne mislim da sam neki veliki producentski um, daleko od toga... samo mislim da sam odradio par lepih pesmica, zivih snimaka i sl.
Veliki deo znanja koje posedujem je, izmedju ostalog, stecen i ovde... Sad, ako se forum ne bavi tehnikama produkcije i postprodukcije, mora da sam ja u nekoj velikoj zabludi.
Ne tako davno, Max je na ovom forumu odrzao gotovo citav kurs o masteringu. Meni je to bilo dobrodoslo. Doduse, stalno su pojedinci sekli coveka u izlaganju i osporavali ono sto kaze, ali licno se nisam obazirao na to i ono sto me je interesovalo je bilo i objasnjeno...
Igrom slucaja znam par njegovih radova, meni se to dopada i gotova prica. Svako ima neki svoj put i nacan, ali ako slusas nekoga (a uvek moras da odnegde naucis), moj prijateljski savet je da poslusas nekoga ko iza sebe ima neki rad. Ne kazem da niko ko do sada nije nesto uradio, nikad nece da uradi nista, taman posla i daleko od toga, samo sam naveo slucajan primer toga da ovde postoje kvalitetni ljudi i da se forum upravo bavi time cime se bavi.
Ako te zanima Pulsar tu ti je Sandro, ako te zanimaju sinthsi tu je Pure, Clusterchord, AvaX, Dusan_S za gitaru, Max, Shot & Co. za mastering itd., itd....
Sta bi ti vise?